Pola gry:

Opisy:

Forum:

Pomocnik Farmera

Aktualnie online

· Gości online: 13

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 15,621
· Najnowszy użytkownik: Mahon

Statystyki:

stat4u

Discord:

discord.png

Reklama:

Chat Farmerama:

Symbole-Czataa.png

Ostatnio na forum

Ankieta

Jak często zaglądasz na naszą stronę ?

Codziennie.
Codziennie.
56% [179 głosów]

Co 2-3 dni.
Co 2-3 dni.
30% [95 głosów]

Raz na tydzień.
Raz na tydzień.
8% [27 głosów]

Raz na miesiąc.
Raz na miesiąc.
4% [12 głosów]

Kilka razy w roku.
Kilka razy w roku.
3% [9 głosów]

Ogółem głosów: 322
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36

Archiwum ankiet

Reklama:

Reklama

Zobacz temat

Drukuj temat
Sposoby na tańsze zakupy zoologiczne
Mahon
Hej, zamawiał ktoś z Was ostatnio większe zapasy dla swoich podopiecznych? Moje zwierzaki zjadają olbrzymie ilości karmy i portfel zaczyna mi powoli wymiękać, bo wszystko strasznie podrożało. Znacie jakieś patenty albo miejsca, gdzie można teraz dostać jakieś sensowne rabaty na zakupy zoologiczne? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź, bo muszę zrobić spore zamówienie na weekend.

Elras
No niestety, ceny wszystkiego teraz tak skoczyły, że utrzymanie zwierzaka to spory wydatek. Też długo przepłacałam, ale przed każdym zamówieniem po prostu przeszukuję internet w poszukiwaniu jakichś zniżek. Ostatnio udało mi się sporo zaoszczędzić, bo kumpela podesłała mi fajną stronę, gdzie był aktualny ekupon na karmę i artykuły dla zwierząt i dzięki temu naliczyło mi fajny rabat w koszyku. Czasami dają tam parę procent zniżki albo darmową dostawę, co przy dużych paczkach i tak robi różnicę. Warto tam regularnie zaglądać przed zakupami, bo kody dość często się zmieniają. Ja zazwyczaj zamawiam od razu większe zapasy, żeby starczyło na dłużej i wtedy ta zniżka jest najbardziej odczuwalna. Sprawdź sobie to miejsce, może akurat trafisz na coś, co działa na Twoją ulubioną markę karmy. Daj znać, czy udało Ci się coś upolować i czy ceny wyszły chociaż trochę znośniej.

Poleć ten wątek
URL:
Facebook - Lubię To:

Przejdź do forum:

Facebook:

Zagraj:

Wygenerowano w sekund: 0.11
39,390,966 unikalne wizyty