Pola gry:
Opisy:
Forum:
Pomocnik Farmera
Aktualnie online
· Gości online: 11
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 15,602
· Najnowszy użytkownik: tebey
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 15,602
· Najnowszy użytkownik: tebey
Statystyki:
Discord:
Reklama:
Chat Farmerama:
Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
· Leczenie biologiczne...· Fotografia studyjna ...
· Nietrzymanie moczu p...
· Cześć wszystkim!
· Jak wybrać bukmacher...
Najciekawsze tematy
| · Szukam sąsiada / ... | [1390] |
| · Sąsiadka / Sąsiad... | [56] |
Ankieta
Jak często zaglądasz na naszą stronę ?
Codziennie.
55% [179 głosów]
Co 2-3 dni.
30% [96 głosów]
Raz na tydzień.
8% [27 głosów]
Raz na miesiąc.
4% [12 głosów]
Kilka razy w roku.
3% [9 głosów]
Ogółem głosów: 323
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36
Archiwum ankiet
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36
Archiwum ankiet
Reklama:
Reklama
Archiwum
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.
Jak Wam evencik leci ?
umc umc bejbe
ssebek, szkoda , że tak daleko mieszkasz , bo nie ma mi kto zrobić uszek do barszczyku 

tesia614, faktycznie już ostatnio prosiłem ale nie miałem kiedy zajrzeć. Zatem pędzę i drukuję bo jutro będę piekł z synem 

ssebek, mi kokosanki z miodem nie smakują 

ssebek,
to tak samo jak ja
to tak samo jak ja
ssebek, Davson pyta o ciasteczka , nie o piernik 

_anka84_, dosłownie wyjęłaś mi go z ust 

ssebek112 Offline20.12.2014 19:33:48
to tez, pod reka mam chmiel pitny ;p
_anka84_, 

tesia614,
ssebek, najlepszy miodzio to pitny miodzio 

ssebek112 Offline20.12.2014 19:32:16
DAvSON, przepisy gerenalnie takie same w wiekszosci sa,caly sekret w uzytym miodzie
BTW a kto sie daje gwalcic za przepis? 
BTW a kto sie daje gwalcic za przepis? 
_anka84_, no sooo??? 

tesia614, 

DAvSON, szefie , a do kącika kulinarnego zajrzeć nie łaska? 

a ja chyba zrobie w tym roku sama bigos 1 raz w zyciu
A ja potrzebuję na gwałt
przepisu na pierniki (ciasteczka a nie ciasto)
przepisu na pierniki (ciasteczka a nie ciasto)
ssebek,
witaj
witaj
ssebek112 Offline20.12.2014 19:26:51
hello Wam, ja farsz na pierogi robie aktualnie i slucham, jakos lepiej sie pracuje 




