Pola gry:

Opisy:

Forum:

Pomocnik Farmera

Aktualnie online

· Gości online: 7

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 15,604
· Najnowszy użytkownik: brastor

Statystyki:

stat4u

Discord:

discord.png

Reklama:

Chat Farmerama:

Symbole-Czataa.png

Ostatnio na forum

Ankieta

Jak często zaglądasz na naszą stronę ?

Codziennie.
Codziennie.
55% [179 głosów]

Co 2-3 dni.
Co 2-3 dni.
30% [96 głosów]

Raz na tydzień.
Raz na tydzień.
8% [27 głosów]

Raz na miesiąc.
Raz na miesiąc.
4% [12 głosów]

Kilka razy w roku.
Kilka razy w roku.
3% [9 głosów]

Ogółem głosów: 323
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36

Archiwum ankiet

Reklama:

Reklama

Zobacz temat

Drukuj temat
Terminal dla sklepu
witky
Otwieram mały sklep z elektroniką i będę potrzebował terminala. Słyszałem różne opinie, że jedni mają terminal następnego dnia, a inni czekają dwa tygodnie. Od czego to zależy? I czy faktycznie trzeba mieć jakieś specjalne konto firmowe?

Din34
No właśnie czas oczekiwania potrafi być różny i to zależy głównie od operatora. Niektóre firmy mają szybkąścieżkę dla nowych przedsiębiorców i wtedy faktycznie można dostać sprzęt ekspresowo. Inne wolą dokładnie sprawdzić historię firmy, zwłaszcza jak jest świeżo założona, i wtedy to trochę dłużej trwa. Co do konta - nie musi być specjalne firmowe w sensie jakiegoś VIP pakietu, ale powinno być zarejestrowane na działalność gospodarczą. Bank patrzy czy nie ma tam jakichś problemów finansowych i tyle. Jeszcze jeden ważny aspekt - sprawdź czy operator nie wiąże Cię długą umową, bo niektórzy mają takie kruczki że trzeba płacić abonament przez dwa lata nawet jak terminal leży w szafie. Ja miałem pecha i wpakowałem się w taką umowę na początku. Teraz zawsze czytam uważnie wszystkie zapisy przed podpisaniem czegokolwiek. Jak masz możliwość to poszukaj ofert bez wiązania albo z krótkim okresem wypowiedzenia, bo nigdy nie wiadomo jak się biznes rozwinie. Możesz jeszcze zorientować się w tym programie https://polskabez... Bo jest możliwość uzyskania terminalu zupełnie za darmo.

Poleć ten wątek
URL:
Facebook - Lubię To:

Przejdź do forum:

Facebook:

Zagraj:

Wygenerowano w sekund: 0.13
36,640,566 unikalne wizyty