Pola gry:

Opisy:

Forum:

Pomocnik Farmera

Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 15,578
· Najnowszy użytkownik: radekflu1969

Statystyki:

stat4u

Discord:

discord.png

Reklama:

Chat Farmerama:

Symbole-Czataa.png

Ostatnio na forum

Ankieta

Jak często zaglądasz na naszą stronę ?

Codziennie.
Codziennie.
55% [178 głosów]

Co 2-3 dni.
Co 2-3 dni.
30% [96 głosów]

Raz na tydzień.
Raz na tydzień.
8% [27 głosów]

Raz na miesiąc.
Raz na miesiąc.
4% [12 głosów]

Kilka razy w roku.
Kilka razy w roku.
3% [9 głosów]

Ogółem głosów: 322
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36

Archiwum ankiet

Reklama:

Reklama

Zobacz temat

Drukuj temat
Kawa w firmie czy dzierżawa ekspresu ma sens
dorals
Przymierzamy się w firmie do ogarnięcia lepszej kawy, bo to, co mamy teraz, to dramat – zwykły przelewowy ekspres z marketu i kawa z dużego słoja. Ludzie się już krzywią, a gości trochę wstyd częstować. Myślimy nad czymś porządniejszym, tylko nie wiem, czy kupowanie ekspresu to najlepsze rozwiązanie. Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby coś wydzierżawić, tylko nie mam z tym doświadczenia. Jak to działa i czy warto?

Din34
Dzierżawa to całkiem rozsądna opcja, szczególnie jeśli nie chcecie od razu pakować się w duże koszty. Można ogarnąć porządny sprzęt i kawę bez wykładania kasy na start, a w razie czego łatwiej coś zmienić. Możesz sobie zajrzeć na https://www.tchib...rvice.pl/, bo mają tam konkretne info o tym, jak to działa. Różne modele ekspresów, a do tego opcja stałych dostaw kawy – czyli odpada bieganie po sklepie albo zamawianie z kilku miejsc. No i w dzierżawie często jest też serwis, więc jak coś padnie, to nie musicie się sami tym martwić. Myślę, że przy większej liczbie pracowników to się lepiej kalkuluje niż kupno własnego ekspresu na ślepo.

Poleć ten wątek
URL:
Facebook - Lubię To:

Przejdź do forum:

Facebook:

Zagraj:

Wygenerowano w sekund: 0.10
35,041,151 unikalne wizyty